Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bölcsőágyból rácsoságy...

2010.09.28. 19:42 Cyr

... rácsoságyból heverő. A német jäll & tofta bölcsőágya első ránézésre zseniális, másodszorra azonban a gyakorlott szülői szem találhat benne jócskán buktatót.  Az a gyanúm, s ez több, mint megalapozott, még igencsak gyerekvállalás előtt jár a szépreményű tervező, no de ne rójuk fel neki, múlandó állapot.

Kezdetben ugyanis kiságy és csatolt ülőke ez a designdarab, csemetéje mellett éjjelente zombimód virrasztó szülő számára - esetleg pelenkázó, bár nem feltétlen, lévén kialakítása pakolásmentes és - sajna - feltétlen.

Ahogy cseperedik az apróvad - pricc-pracc - egy lapot elveszünk innen, egyet oda szerelünk, és íme, kész a félárbócos rácsoságy, ám - figyelem, első buktató! - korán felálló gyerkőcnél a fejre, illetve pofára esés veszélye nem elhanyagolható.

Ha már úgyis eshet az a gyermek, nosza, minden mindegy jeligére az egyik oldalsó rácstól is megfoszthatjuk a jeles bútordarabot, marad tehát egy félárbócos félrácsos, az ágy alatt pedig remek búvóhely található - figyelem, második buktató! - szülő legyen a talpán, aki az esti fektetésnél kicibálja onnan a beste kölkét.

Végül, a távoli jövőben, amikor már szemünk fénye segédeszköz nélkül, önműködően képes a leesését gátolni, mutatós ifjúsági ágyat, illetve heverőt varázsolhatunk neki. Bár a funkciókon lenne még mit csiszolni, a design  mindazonáltal remek, bár az én szememnek kissé szögletes, lelkesedni viszont ilyes darabokért Felhasznalo kolleginát tartjuk szerkesztőségileg.

Egy kérdés azért még ott motoszkál bennem, és bökdös veszettül, pedig nem vagyok én minden kedden annyira kekec: bírja-e a strapát az ágy, míg a ded majd' másfél méteressé cseperedik alatta-felette-rajta-benne?

Forrás: jäll & tofta

1 komment

Címkék: design gyerek alvás baba ágy bölcső gyerekszoba kiságy kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr882330225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muzsika 2010.09.29. 07:43:45

nagyon cool, főleg az ülőkés módi, ha órákig kell simizni a csemetét. :) viszont igen alacsony a rács, szóval az állós babáknak szerintem totál alkalmatlan.
süti beállítások módosítása