Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyümölcsből inni

2010.09.30. 16:24 zaphodbb

Nem mindegy, mibe van csomagolva egy akármilyen termék. Ebben szerintem megegyezhetünk. Ha a csomagolás olyan, akkor szívesebben veszi le az ember a polcról és sokkal nagyobb kedvvel lát hozzá az elfogyasztásához, ha - mint ebben az esetben is - valamilyen enni-innivalóról van szó.

A Jooze szívószálas üdítőinek a csomagolása minden elvárást kielégít, amit egy szívószálas üdítő kinézetétől elvárhat az ember. Ízléses, ötletes és nem mellesleg ránézésre lehet tudni, milyen ízű üdítőt választ az ember a gyerkőcnek. De innék most egy jó dinnyelevet, jut eszembe.

Forrás: Lovely Package

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek étkezés dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr922333865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása