Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Dögös plüssök

2010.10.06. 12:47 szuperapu

Sajnos, a lakóhelyünk környékén eluralkodott közlekedési anomáliák okán, sok házikedvencünk végezte be rövid kis életét az országúton, így különösen szíven talált a Road Kill Toys kollekciója. Adná magát a téma, hogy a dolog mögé pakoljunk valamiféle aktivista kezdeményezést - a téma elvégre az utcán hever -, de az alkotók nem kertelnek, részükről ez csak egy morbid poén.

Pedig a három plüss jószág talán alkalmas lehetne arra, hogy felhívjuk az autósok figyelmét azokra az állatokra, akiknek a territóriumán figyelmetlenül átszáguldanak, megtizedelve állományukat. Szóval, ezek aprólékosan kidolgozott dögök ideális utazós játékok!

Forrás: Road Kill Toys

Szólj hozzá!

Címkék: design játék abszurdisztán textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr632331426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása