Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 52.

2010.10.07. 09:43 szuperapu

Többször hangot adtam már abbéli örömömnek, hogy olyanok is rajzfilmkészítésre adták a fejüket, akik vagy narkóznak, vagy narkózniuk kellene inkább. Jót tesz a kínálatnak. Például ott van a „Nyomi szerencsétlen utazásai” című sorozat. No, azok a szülők és persze gyerekeik, akik rajongói ennek a mind képileg, mind történetvezetésében elborult mesének, biztos szívesen látnák Lauren Carney képeit is, akár a gyerekszoba falán is.

És nem csak tengerész tematikájúakat. Mert az összes képe ügyesen egyensúlyozva kerüli a megszokott gyermekillusztrátori kliséket, de úgy, hogy közben nem távolodik el sem a témától, sem a formától, amit a célközönség úgymond megkövetel. A színvilág csak a kontraszt kedvéért tartalmaz rózsaszínt, a karakterek darabosak, a részletek pedig rengeteg érdekes, sokszor oda nem illő darabot tartalmaznak.

Forrás: Lauren Carney Art

Szólj hozzá!

Címkék: kép gyerek fal gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr442352442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása