Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szekrény a lépcsőházból

2010.10.07. 20:14 Cyr

A holland illetőségű Kast van een Huis műhelyéből az Amszterdam kollekció után most újabb remek bútordarab került ki. A lépcsőházi fílinggel bíró szekrénnyel elsősorban kamaszok kedvét keresik, szerintem minden bizonnyal meg is találják.

Azonban kíváncsi vagyok, megelégszenek-e a csupán két ajtóra hangszerelt tárolóval, vagy New York készletük is városnyira lesz a későbbiekben bővíthető. Én ez utóbbinak drukkolok, tekintve, hogy egy tizenéves gönceinek - már ha nem akarunk  ebbe a képbe holmi ablaktalan  bútorral belerondítani - vajmi kevés lehet kizárólag ennyi helyet biztosítani.

Forrás: Kast van een Huis

Szólj hozzá!

Címkék: tárolás kamasz szekrény gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr182353792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása