Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Épített szék

2010.10.12. 12:29 szuperapu

Pepe Heykoppnak nagyon megtetszett James Gulliver Hancock rajzán az egyik szék. Előbb csak kiszínezte, majd szabad utat engedett a fantáziájának, és valami nyakatekert asszociáció során áthangszerelte az ülőalkalmatosságot építőkockára. És persze, meg is valósította. Az eredmény nagyon impozáns, bár vannak néminemű kétségeim a stabilitását és a funkcionalitását tekintve.

Persze, ha enteriőrben gondolkodunk, akkor nem árt még pár hasonlóan kialakított berendezési tárgy. A derék hollandus is ezen a véleményen lehet, mert a szék mellé összedobott egy nyolckaros csillárt is. Nem annyira meggyőző, mint a kiinduló darab, de nem rossz. Én, személy szerint várom a folytatást és a kollekció további darabjait…

Forrás: Pepe Heykoop

1 komment

Címkék: design lámpa szék kisbútor építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr282364946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.10.12. 15:02:04

Most már tudom, miért is nem ülhetett a designer túl sokáig a babérjain. Azokon keresztül is nyomhatta :)
süti beállítások módosítása