Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Reggeli torna

2010.10.13. 08:26 Cyr

Ninna Kapadia designer alkotta ezeket a fél lábon tornázó,  mókás robotokra  emlékeztető asztali lámpákat. Törzshajlítás, fejfordítás, laposkúszás, vigyázz, kész, fény! Egyszerű, mégis ötletes, a lámpafej világító dobozán elhelyezett papíron még a pizsama fellövése után is sebtiben megírható az elmaradt lecke, elolvasható a kedvenc könyvből az az elalváshoz szükséges egy-két (20-30) oldal.

Ha pedig nem csap vele nagy zajt a büdös kölke - de miért is csapna, nem érdeke - tűzdelt szüleje is elégedetten bújhat ágyba. Mert hát időnként az is megnyugvással tölthet el, amiről nem tudunk. És ugye, ebben mindannyian egyetértünk: ez legyen a legkevesebb.

Forrás: Hommin

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek fény lámpa praktikus

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr112367147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása