Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tejet, de izibe'!

2010.10.14. 12:45 Cyr

A Beaba cég színes, formás, kézbe simuló "babás" cuccairól már szólt itt néhány szót Felhasznalo bloggerina ételhordójuk kapcsán, velem is szembe jött már idén összehajtható fürdetőkádjuk.

Bár tudom, az anyatej vagy tápszer-melegítés kínjait kénytelen-kelletlen átélők - köztük magam is - nem ájulnak szanaszét a következő babaeszpresszógép láttán, mégis úgy gondoltam, érdemes lehet látniok. Hiszen tetszetős, a konyhapulton állva a kutya meg nem mondaná, hogy nem a reggeli kapuccsínó érdekében tartjuk. Megjegyzem, életemben nem láttam még konyhapulton ácsorgó kutyát, de hiszem, hogy létezik.

Tehát az álca tökéletes, gyereknek köze nincs a készséghez, ő minden esetben mellrecsap. Akkor pedig mit számít az, hogy minimum fél éven belül már bőszen igyekszünk túladni rajta - a melegítőn, nem a gyereken -, rátukmálva boldog-boldogtalanra, csak vigye, lett légyen az távoli ismerős ismerőse, épp az első trimeszter elején.

 

Forrás: beaba

Szólj hozzá!

Címkék: konyha gép praktikus baba étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr752370469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása