Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hogy lemosd az út porát

2010.03.18. 17:40 Cyr

A Beaba emeletes ételhordójáról már beszámoltunk Nektek régebben, úgy tűnik, a cég ez alkalommal is az úti kalandok túlélésére specializálta magát. Mert milyen dolog az, amikor apró bébiposzátánkat távol az otthon melegétől néhány napig képtelenek vagyunk tisztára mosdatni! Szállodában, esetleg nagyszülőknél ugyan nehezen tudom elképzelni az alábbi, összehajtható, PVC készség létjogosultságát, de létezhetnek bátor kalandorok, akik - csecsemő ide vagy oda -, kempingben, netán lakókocsiban szeretnék kipihenni az egész éves négy fal közti nyüstölést.

Nekik tökéletes választás például a plafonbölcső is, fára is lógatható nomádkodáshoz.

Valószínűleg ők azok a szülők, akik a családi nyaraláshoz - egyébként módfelett környezettudatosan -, karton etetőszéket csomagolnak, vagy csak zsebrevágják az etetőszéket, esetleg a pelenkázótáskában szorítanak neki helyet.  Apropó, zsebrevágható etetőszék: ezzel a csodával mi magunk is rendelkezünk, tapasztalatból mondom a bátor beruházóknak, hogy kizárólag nyugibabához szerezzék be, arra tökéletes választás. Átlagosan mozgó, már mászni tudó gyerkőc ugyanis röpke fél perc alatt hámozza ki magát belőle. Ahogy ebből az - egyébként tényleg ötletes - táskává hajtogatható, pöttyös kiskádból is.

Forrás: Beaba

Szólj hozzá!

Címkék: baba fürdés úton

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr901848461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása