Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyúrnak, nem gyűrnek

2010.10.15. 08:17 felhasznalo

Ami nem mindegy, mert egy fogastól alapvető elvárás, hogy ránctalanul tartsa meg a ruhát a szekrényben. Már ugye, abban az esetben, ha mi magunk nem csűrtük meg háromszor, mielőtt betettük, mert akkor fix, hogy ráncos lesz, mikor előkapjuk. A kamaszkölköknél a probléma nem is azzal van, hogy csűrnek-e a cuccaikon, mielőtt beakasztják a szekrénybe, náluk inkább ott a bibi, hogy úgy tesznek, mintha életükben nem láttak volna vállfát.

A kínai Yeduo ruhafogasai talán még őket is ráveszik arra, hogy katonás rendben tartsák akasztós ruhatárukat. Na jó, mondjuk csodák nincsenek, de segítségükkel az esély mindenesetre ugrásszerűen megnő a szülő által elvárt viselkedésre.

Ezek a fogasok már-már művészeti alkotások, amelyekhez a sportokból merítettek ihletet. Van köztük kecses tornászlány labdagyakorlat közben, meghajlott rúdját markoló rúdugró, a labdát a kapuba kanyarító focista, és hullámok közt erőteljes karcsapásokkal rendet vágó úszó. Még kortárs dekornak is elmennének. De ha annak nem is, valamelyik olimpia piktogramjainak egészen biztosan.

És a kisebbekre is gondoltak: nekik majmos és delfines vállfa jutott. Előbbi ugyan engem ismételten az Our Children's Gorilla fogasára emlékeztet, de lehet, hogy már csak az én agyacskámmal vannak gondok.

Forrás: Yeduo

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek fogas rend kreativ tárolás idea kamasz szekrény gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr742372674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása