Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Madárevő madáretető

2010.10.22. 12:20 zaphodbb

Tél van, tél! Vagyis még nem, bár a tegnapi kézfagyásom után kezdem azt hinni, hogy nem október, hanem minimum november vége felé járunk. Télen kezdődik a madáretetési szezon: kikerülnek - vagy be se kerültek - a madáretetők a kertekbe-erkélyekre, a gyerekek szorgosan szórják a magvakat a madaraknak - no meg szét és szana -, és lesnek ki aztán az ablakon boldogan ujjongva, ha egy-egy madárka az etetőjükből lakmározik.

Sylvester, a macska, azonban egy kis képzavart csempészett a dologba, hiszem a madárkának be kell sétálnia a macska szájába ahhoz, hogy az eleséghez jusson. Nekem mondjuk ez pont vicces, de ha a lányoknak elmagyaráznám, lehet, hogy inkább szörnyülködnének egy sort, mondván "de anyaaa, a macskák megeszik a madarakat!". Részemről akkor is az azonnal-kell-egy-ilyen-az-erkélyemre kategóriába esett.

Forrás: Suck UK

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek kert csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr792389523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása