Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hangulatvarázslat

2010.10.28. 19:33 Cyr

Örömünnep nálunk, hovatovább inni kell rá, ha  akad egy szabad délutánunk otthon szöszmörögni a gyerekkel. Se házimunka, se vasalnivaló, vacsira is ehetünk valami könnyű hideget - mélyhűtött libatoll mindig akad -, a poroszlánok pedig most az egyszer megvárnak az ágy alatt.

Még nincsenek a nyakunkon az Ünnepek, adventi díszeket sem fabrikálunk, két sütőtök-fej kifaragása közé bőven beférhet a svéd Lilla használt kartondobozokra szabott hangulatvarázsló ötlete. Izzókereséssel sem kell sokat vacakolni, ez a project egyértelműen karácsonyi égősort kíván.

Forrás: lilla-a-design

2 komment

Címkék: gyerek fény lámpa praktikus kreativ fal idea öko recycle hellókarácsony sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr842406020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2010.11.03. 11:30:54

Karácsonyi lakótelep-hangulat? :D
Mi hagyományos kisház-formákat kezdtünk tavaly kivágni-festeni különféle kis dobozkákból.. hát, egy mini égősornyit nem tudtunk összehozni a háromésfél évessel.. Talán idén befejezzük (ha időben nekiállunk. :P) .... :D

Mverocs 2010.11.26. 12:43:55

Két gyermek alszik, gyűjthetem az ötleteket. És ez az ötlet nagyon jó, az a sok kartondoboz a pincében épp erre a feladatra vár! :-)
süti beállítások módosítása