Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kanapé erőd

2010.10.28. 12:16 szuperapu

Jómagam is szerettem gyerekkoromban erődöt építeni a párnákból és matracokból, és ezen szenvedélyemet igyekeztem tevőlegesen továbbadni a lányaimnak is. A török születésű Alper Böler továbblépett azon, hogy a felügyeletére bízott kiskorúakkal együttműködve - illetve azokat instruálva - bútorokat próbáljon meg építőkocka gyanánt hasznosítani. Tervezett inkább egy olyat, ami e célnak a leginkább megfelel. Mondjuk neves bútortervezőként ezt is vártuk tőle…

A Kale kanapé, amellett hogy tökéletesen funkcionál és mutat eredeti formájában, leginkább egy túlméretes játékra hasonlít, amivel akár az egész család együtt játszhat. A különböző alakú és színben harmonizáló, valamint a dohányzóasztal vagy puff szerepét betöltő kerek elemek variációinak csak a fantázia szabhat határt. A konstrukció minden részletében tökéletes, még a levehető huzat is könnyen tisztítható. Egyetlen hiba, hogy nekem egyből kettő kellene, a nagyobb móka kedvéért!

Forrás: Alper Böler

1 komment

Címkék: design játék gyerek szülő praktikus kanapé puff nappali csecsebecse ülőke építő kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr572404449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aZanya 2010.10.28. 15:44:02

Ilyet én is kérek, rögtön és azonnal :)

Zsu
süti beállítások módosítása