Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Repülő esernyő

2010.10.29. 19:14 szuperapu

Akik ismernek, tudják, hogy nincs az a szakadó eső, ami engem rábírna arra, hogy esernyővel a fejem fölött közlekedjek. Nem tudom, mi az oka, de még mások kezében sem szívlelem ezt az eszközt, mivel a magasságom okán a legtöbb embertársam ernyője veszélyt jelent a szemem világára. És kéjes örömmel nézem, mikor a szél bele-belekap ezekbe az ernyőkbe, és papírsárkányként próbálja jobb útra téríteni. Főleg, hogy a sárkányröptetés az egyik kedvenc időtöltésem…

Éppen ezért rögtön, az első pillanatban a szívembe zártam YuKwang Kang és Jinsu Cho Dreamfly nevű munkáját, ami egy sárkányként is funkcionáló esernyő. Ránézésre és a leírások szerint mindkét szerepkörben tökéleteset nyújt, ráadásul éjszakai módra is fel van szerelve LED-ekkel. Szóval tökéletes kelléke lehet egy borús napnak, vagy egy esőmentes délutáni pikniknek is. Csak nehogy Mary Poppinsként ellszálljunk!

Forrás: Yanko Design

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő gyerek úton csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr292406128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása