Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

"Tökötök van, nem lovatok"

2010.10.31. 16:07 zaphodbb

Halloween van, bár részemről nem lelkesedem maradéktalanul az ilyen ünnepek átvételéért, de begyűrűzik hozzánk is a töklámpás faragásának, festésének, bármilyen módon  való díszítésének őrülete, így megadom magam. Természetesen nem a szokványos vigyorgó töklámpásokat fogom ide kirakni, hanem különlegességeket kerestem, amik néhol még művészeti remeknek is elmennének.

A legtermékenyebb, tökügyben is, az sk cuccok koronázatlan királynője, Martha Stewart volt, aki az aligátortól kezdve a sünig bármilyen formát ki bír hozni egy egyszerű tökből és naná, hogy baglyos is van a kreálmányai között, ami részemről erősen beleszeretős. De a szerkesztőségi kedvenc mégiscsak a tökökből összerakott mackó lett.

Forrás: Ohdeedooh, Happiness is..., Tinyprints, Country Living, Martha Stewart

1 komment · 1 trackback

Címkék: ünnep halloween dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr242355670

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csengery Kristóf - CSILLAGKONCERT 2010.11.01. 18:01:06

Nem mindegy, hogy este borús-e az égvagy tiszta. Mert ha fogat mostál, kicsiszobádban elalvás előtt fölállítalak azablak elé a fűtőtestre, és kibámulunk asötétbe. Barátunkat, a Holdat keressük,hogy megbeszéljük, most épp kifli vagyzsemle őkelme. De azt...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vacskamati4 · http://vacskakucko.blogspot.com/ 2010.11.01. 09:46:45

Hát, ez a maci mindent visz! De kár, hogy csak most látom.. de elmentem az ötletet jövőre. :)
süti beállítások módosítása