Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Jó reggelt - vagy jóéjt

2010.11.02. 12:18 felhasznalo

Igazán egyszerű ötlet áll a Dolce Press egyik posztere mögött. A képet két részre osztották, a felsőben nincs is semmi különös: szép pasztelszínekkel és betűkkel olvasható a felirat - Jó reggelt! Legalábbis lámpa- vagy napfénynél.

Mert ha sötét van abban a helységben, ahol a poszter a falon függ, rögvest más a helyzet. A kép elvileg láthatatlan lenne, ám ekkor kel életre az alsó része, ahol megjelenik egy másik felirat: Jó éjt! A titok mindenki számára, aki látott már falra, plafonra tapasztható csillagot, nyilvánvaló. Az alsó kép természetesen floureszkáló festékkel lett nyomtatva.

Forrás: Dolce Press

Szólj hozzá!

Címkék: kép gyerek fal idea gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr342404199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása