Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hinta-chopper

2010.11.04. 12:16 szuperapu

Öreg motorosok jogosítvánnyal nem és egyensúlyérzékkel is csak hiányosan rendelkező apró porontyainak tervezte a neves német designer, Felix Götze az alábbi hinta-choppert. A váz vonalvezetése, az ülés és az egyéb kiegészítők a klasszikus irányzatot követik, a fényezés nem különben, ami a német airbrush-művész, Thomas Weber keze munkáját dícséri.

Súlyozás gyanánt egy kiszuperált 150cc, egyhengeres, kétütemű motor került a konstrukció közepére. Aminek a rövid és ferdén vágott kipufogón kiáramló hangját - hála az égnek - csak elképzelni tudjuk. De aki ezen „lovagolhat”, biztos nem hiányolja a V2-es motort, a fantáziáját így is kellően megtámogatja ez a csoda, hogy aztán az álmait majdan kétkeréken váltsa valóra.

Forrás: Blogpaper

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek jármű hinta fiú hintaló gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr692422461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása