Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Sötétben settenkedők

2010.11.08. 19:37 Cyr

A Boon kézre- és szemrevaló kreálmányai már igen régóta szerkesztőségi kedvencként vannak itt, a Gyerekszobán számon tartva. A gömbölyű formák, pasztellek okán nekem személy szerint is a szívemhez nőttek, de Felhasznalo bloggerina harcedzett lelkét sem hagyták hidegen eleddig ezek a designcuccok.

Ezúttal sem lesz ez szerintem másként, ráadásul bátran fogadnék nagyobb összegben is, hogy a következő, álombéli tengeri növényekre emlékeztető éjjeli lámpákért a legtöbb - amúgy a villanyoltást válogatott eszközökkel elodázni kész - kölök képes lenne idejében ágyba bújni.

Pizsiosztás után ugyanis a csápokból kiszedhető, világító, színes gömbökkel a kézben settenkedni fergeteges mókának ígérkezik. Mert bár némelyütt tartja még magát a naiv tézis, miszerint a szülő is ember, attól még egy kis frászoltatás simán belefér, szinten tartja az amúgy minduntalan lanyhulni kész feszültséget.

A visszaosonásnál pedig egy dologra kell figyelni: fél órán belül újra az ágyban kell lenni, gömbbel vagy anélkül, ellenkező esetben a fény kialszik, ilyenformán a koromsötétben garantált a csattanós pofáraesés.

Forrás: Boon Inc.

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek alvás lámpa dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr662433655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása