Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nem vaddisznó, víziló az!

2010.11.09. 19:36 Cyr

Töredelmes vallomással tartozom: mostanában egy veszett idegbéla vagyok, minden beismert és bemagyarázott kompetenciám ellenére. Néhány hete ugyanis egy bizonyos dal hallatán hevesen rángatódzik a szemöldököm, minek következtében szívem szerint ütnék bármit, ami mozog - a' la Zaphodbb.

Az ok meglehetősen triviális,  köszönöm, szóra sem érdemes, különben jól vagyok. Merthogy naponta minimum egyszer - de leginkább kétszer - voltam kénytelen az utóbbi időben végighallgatni a nótát, és ez mi tagadás, módszeresen borzolta az őszi esőktől amúgy sem víg kedélyemet, hogyaszondja: "Egy kissé molett és pocakos..."

Odanézni már nem is merek, ha hármas számú Vad, név szerint Cicafiú, ordítva követeli az huszonsokadik ismétlést. Pedig becsszó, nyolcévesen  még én is rajongásig imádtam Hugót, harminckétszer láttam moziban - a titok nyitja valószínűleg abban rejlik, hogy akkoriban nem ilyen töményen kaptam az arcomba.

Most pedig azzal szembesültem, hogy a David Weeks Studio, mit sem tudva szenvedéseimről, levaddisznózta azt, ami pedig kétségkívül víziló. Tehát tisztázzuk: a Hugó névre átmenetileg ugrok. Egyébként pedig édespofa valamennyi fából faragott designdög, elefánttól a gorilláig. Talán játéknak még túlzás is...

 

Hugo - fittyfenét, ez nem vízi, hanem vad

Ursa, a medve

Hattie, az elefánt

Hanno, a gorilla

Forrás: David Weeks Studio

1 komment · 2 trackback

Címkék: design játék dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr392433679

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Lackfi János - FEHÉR 2010.11.16. 08:00:08

Remek dolog egy barkácsáruházban szaladgálni, szlalomozni elektromos kisgépek között, tiritarka csempék között, több raklapnyi akciós gyalu között, villogó csuklópántok és égbe nyúló díszlécek között, megvakult nyílászárók és mindenünnen csüngő lámpaha...

Trackback: Lackfi János – VÖRÖS 2010.11.10. 10:02:10

Szúnyog a templomban. Apátsági templom, apátsági szúnyog. Határozottan látni a reflektorfényben, ahogy az orgonakoncert közben komótosan átlibben a hűvös oszlopok között. Mennyi esélye van egy szúnyognak a túlélésre késő ősszel, az öreg és vaskos templ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.11.09. 20:27:36

szóra sem érdemes, üssük, amíg mozog :D
süti beállítások módosítása