Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szőnyeget bicikliből

2010.11.09. 08:11 felhasznalo

Pontosabban biciklibelsőből, amiről az utóbbi években már számtalanszor bebizonyosodott, hogy igen sokoldalúan felhasználható. Manapság készül belőle táska, pénztárca, öv és még számtalan egyéb, a mindennapokban használatos tárgy.

Ehhez persze az is hozzájárul, hogy számtalan jó tulajdonsága van - amelyek egyben a gyengeségeit is jelentik: nem nagyon bomlik le magától, ellenben nagy mennyiségben rendelkezésre áll, igazán strapabíró anyag.

Ráadásul, és ez most mint szőnyegalapanyag szempontjából fontos, jól szigetel. Így aztán nem kell félni attól, hogy a gyerek egy biciklibelsőből készült szőnyegen való hencsergésben felfázna. És persze, mivel recycling termék, a környezetet is védi.

Hogy tisztítani mennyire könnyű, abba most inkább nem mennék bele, bár valószínűleg én porszívó helyett inkább lemosnám a zuhany alatt. Az viszont tuti, hogy a fiúk - még a kamaszok is - , a NaniMarquina Bicicleta szőnyegét jobban megtűrnék a szobájukban, mint egy textilből készült darabot. Talán még a lányok is.

Forrás: NaniMarquina

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek bicikli szőnyeg öko fiú recycle kamasz gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr962423023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása