Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Készen-kígyó

2010.11.12. 08:10 zaphodbb

A saját kézzel készült cuccoknak mindig is nagyobb varázsa volt a szememben, biztos, hogy ebbe belejátszik legendás kézügyességem, ami például abban is megmutatkozik, hogy nagyobbik - immár 6 éves - kölkincém is jobb királyhercegtündérlányt rajzol, mint én.

Ezért érzem azt, hogy ezt a saját kezűleg összerakható, varrható kígyót nekem találták ki, mert minden-az-egyben csomagban megkaphatnám szinte készen, csak össze kellene szerkesztenem az útmutató alapján. Hogy miért pont kígyót szeretnék? Mert pont beillene abba a résbe az ágy és a fal közé a lányok ágyánál, ahol szerintük mindenféle mumus lakozik és jelenleg odatömöszkölt és szuszmákolt pokrócokkal védekeznek ellene.

Mennyivel jobban festene egy szép színes kígyó, és még hihetőbb is lenne nekik, hogy akármi is legyen az ágy alatt, azt egy ilyen veszélyes kígyó - avagy kelgyó, ahogy Dorka mondaná - biztos és tutifixhótziher, hogy lebirkózná.

Forrás: Banquet

Szólj hozzá!

Címkék: játék kiegészítő gyerek kreativ textil párna gyerekszoba sk dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr482441961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása