Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mézes Pac-man

2010.11.25. 19:35 szuperapu

Nálunk a karácsonyi készülődés egyik fontos része a mézeskalács készítés. Jó kis összcsaládi móka, igazi ünnepi illatokat eredményez, lehet belőle fadísz is, meg nassolnivaló is. Kiszúróformának a lányok homokozó és gyurmázó készleteit szoktuk igénybe venni, de a világháló is tele van ötletes, vicces, vagy épp abszurd megoldásokkal.

Természetesen az újra virágkorát élő Pac-man őrület is kitermelte a maga szettjét. Nem egy nagy ötlet, és a kivitelezés is faék egyszerűségű, de geekeknek kötelező darab. Kis dekoráció, és mehet a játék a konyhaasztalon. Csak aztán nehogy egymást egyék meg a sütik!

Forrás: Suck UK

Szólj hozzá!

Címkék: retro design gyerek ünnep étkezés hellókarácsony tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr872461484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása