Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Dobozolás

2010.11.26. 12:42 szuperapu

A fogyasztói társadalom egyik rákfenéje a hatalmas mennyiségű csomagolóanyag, amit kénytelenek vagyunk díszítőelemként hazacipelni a beltartalommal együtt, hogy aztán az rögvest a kukában landoljon. Az ünnepi ajándékozás során ezzel problémával hatványozott mértékben szembesülhetünk, de az alábbi kiegészítő csomaggal játszva hasznosíthatjuk a kiüresedett dobozokat.

A csomagban található, hullámkarton darabolására kiképzett fűrésszel mintára és méretre szabhatjuk az elemeket, a műanyag patentekkel pedig ragasztás nélkül kapcsolhatjuk őket össze. A zsanérok különösen jó szolgálatot tesznek, hiszen ezekkel a legkülönbözőbb szögekben, és akár mozgatható módon illeszthetjük egymáshoz a kartonlapokat.

Ha végül mégis az elkerülhetetlen szemetesben landol a kreáció, a műanyag kiegészítőket ki lehet szedni, és később újra fel lehet használni.

How to makedo - extended from MAKEDO on Vimeo.

Forrás: Makedo

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek szülő kreativ öko recycle sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr722461494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása