Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Újra játék a Facebookon!

2010.11.29. 12:18 felhasznalo

Ahogy közeledik a Karácsony, úgy szeretnénk egyre több meglepetéssel szolgálni Nektek! Tegnap zárult le egy játék a Fuggoagy.hu-val a Facebookon, nyertesünk Hoffka Helga lett, akinek ezúton is gratulálunk az Ecuador gyerekfüggőágyhoz!

Ma ismét egy újabb játékba kezdünk! A feladat a következő: töltsétek le a következő .pdf fájlt a Fuggoagy.hu oldaláról, nyomtassátok ki, és kérjétek meg a gyereket, hogy díszítse fel a saját álomkarácsonyfáját! Természetesen a környezetét is kidekorálhatja, ha szeretné, ajándékokkal, családtagokkal, bármi mással.

Ha ez megvan, akkor elő a scannerrel vagy a fényképezőgéppel, és tegyétek fel a képet a Gyerekszoba Facebook csoportjának oldalára. Minderre 2010. december 4-én, szombaton reggel 8-ig van időtök, utána sorsolunk - most nem lájkolásra megy a dolog, de ha van kedvetek, nyomjatok lájkot a nektek tetsző rajzokra.

A nyeremény pedig ismét a Fuggoagy.hu jóvoltából szerez majd örömet: egy Chicamaca gyerekfüggőszék kerül majd kisorsolásra. Ami nem csak egy szimpla gyerekfüggőszék, hanem babaringató is, extrán biztonságos felfüggesztésekkel, kifordítható, így kétoldalán használható fekvőhellyel.

Jó játékot Mindenkinek!

1 komment

Címkék: ünnep pályázat nyeremény üzenet hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr782480596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

77kavics 2010.11.29. 15:13:03

köszönöm szépen...
nagyon örülök/örülünk neki...

(azt hiszem már mindenhova megírtam a köszönetem...)

Helga
süti beállítások módosítása