Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Letölthető ajándékkísérők

2010.12.03. 12:11 szuperapu

A We Love Illustrate csapata a decemberi projektjének témájául természetesen karácsonyt tette meg, azon belül is az ajándékkísérő kártyát. Mind a hat csaj újfent kitett magáért, és a saját maguk teremtette hagyománynak megfelelően, most is ingyenesen le lehet tölteni az íveket, és otthon ki lehet nyomtatni. Úgy, ahogy ezt már a vinyettáknál örömmel tapasztaltuk.

Hirtelenjében én nem is tudom eldönteni, hogy melyiket válasszam, egyik jobb, mint a másik. Cally kollekciója a legaranyosabb, bár annak csak a hátára lehet írni, Bee őzikéin viszont még akasztó is van, amin keresztül egy szép zsineg segítségével a csomaghoz applikálhatóak. Nehéz a választás, de egyet tudok: zaphodbb kollegina a Nina által tervezett készletet választja…

Forrás: We Love Illustrate

7 komment

Címkék: gyerek művészet hellókarácsony csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr942488940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yeti-ufo hibrid 2010.12.03. 16:03:46

Aranyosak, de többségük nem nyomtatóbarát, túl sok a képeken a "zaj".

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2010.12.03. 17:54:09

@nothing.at.all: kösz, bár a poszt alján (mint mindig) ott van a forrásmegjelölésben... ;)

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2010.12.03. 17:55:20

@yeti-ufo hibrid: az csak az ide berakott bitmapekben van az eredeti pdf-ek teljesen felhasználó és nyomtatóbarátok.
süti beállítások módosítása