Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 57.

2010.12.08. 08:13 felhasznalo

Katie Moon illusztrátor képét láthatjátok alább - rendhagyó módon csak egyet -, kedves, bumfordi, élénk színű, karakteres kép a modern vonalból.  Bizony a gyerekszoba falára való, semmi kétség.

És Katie egészen különleges karácsonyi ajándékot eszelt ki a közönségének, rajongóinak: a következő egy évben mindennap feltesz egy ingyenesen letölthető képet. Tegnap kezdte. Még hátra van háromszázhatvannégy.

A csavar a dologban csupán csak annyi, hogy minden kép egyetlen napig lehet a miénk ingyen és bérmentve - így hát érdemes Katie blogjára naponta legalább egyszer kattintani. Na, igen, marketingfogásnak sem utolsó, de ez az a fajta, amivel mindenki jól jár.

Köszönjük, Katie!

Forrás: oohmoon

3 komment

Címkék: design kép internet gyerek fal gyerekszoba dekor csecsebecse képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr672501019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pótzéhá Tanár Úr · http://potzeha.blog.hu/ 2010.12.08. 10:25:15

Pillecukor, popsikenőcs, púder - ilyenek jutnak eszembe a kép láttán. Nyálveszely! Borzasztóan ragacsos és édes, porcukros karamellaöntetes rózsaszín habcsók az oldalon látható többi kép is. Csak leánygyermekek szobájába ajánlott.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2010.12.08. 13:28:46

ez a rénszarvas nagyon aranyos, nekem bejön.
vannak ennél jóval rózsaszínebb dolgok is, ha már ragacsosnál habcsókosnál tartunk.
szerintem még a madárkás is jó.

Helga_ 2010.12.08. 14:52:24

Sztem ha az ember nem viszi túlzásba, akkor nagyon jól tud kinézni. Lehet hogy nyálas, de egy kislánynak erre van igénye.. majd fejlődik az ízlése..
süti beállítások módosítása