Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lógatnivaló angyalok

2010.12.08. 16:25 zaphodbb

A világ legegyszerűbb angyalaival is lehet ütőset alkotni, mint azt Jurianne Matter bebizonyította az alant látható kis kreációival. Helyes mintáikkal és éneklésre álló szájukkal elbűvölőek és a kifejezetten-mindenfelé-muszáj-lógatni-őket érzést keltik. Karácsonyi készülődés van, mindenkinek ilyen angyalokat kellene szana-szerte-szét kiakasztgatni a lakásban, egyből ünnepi hangulatba kerülnénk.

Forrás: Jurianne Matter

1 komment

Címkék: hellókarácsony dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr862501825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.12.08. 22:15:57

Juhúúú! Köszikösziköszi!!!! A napokban bukkantam rá a neten ezekre az angyalokra a muffinokkal és le is mentettem a képet, h. a gyerekekkel megcsináljuk majd. Gondoltam, kikísérletezem a sablont hozzá, de megkönnyítettétek a dolgom :)
süti beállítások módosítása