Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Napszemüveg a cucli tetejébe

2010.12.10. 16:12 felhasznalo

Hiánypótló termék következik, annyi szent, s egyúttal diszkriminatív is, ami ellen máris emelném a szavam fel: mi az, hogy csak a cumizó kölköknek lehet ilyen? Mert kérem, a képen látható termék nem más, mint egy cumira erősíthető napszemüveg. Amit fülek hiányában a gyerek szája tart a szeme előtt, bármennyire is képzavarnak tűnjön ez.

Így aztán biztosak lehetónk benne, hogy a gyerek szemét védjük az UV sugárzástól - igaz, a fogaival már más a helyzet. Bár azoknak nem is az UV sugárzás árt.

Hogy mennyire praktikus a francia tervező, Ahmed Zikr agyszüleménye, arról csak az jut eszembe, mikor a kölkök nagy ívben köpködik vagy hajítgálják szórakozás gyanánt a cumit. Most már repülhet vele a napszemüveg is. Nem remek? És emellé még hülyén is néz ki benne a gyerek, de hát szülők vagyunk, miért ne csinálhatnánk szegényből bohócot. Úgysem tud tiltakozni. Na, ugye.

És most tegye fel kommentben a kezét, aki pénzt adna ezért. Én, ha pénzt nem is, egy abszurdisztánt mindenképp adok érte.

Forrás: Lytot

1 komment

Címkék: design biztonság kiegészítő baba úton abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr542505506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muzsika 2010.12.10. 16:35:47

hát, ez nagyon durva :D
süti beállítások módosítása