Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Úri huncutság

2010.12.10. 08:21 Cyr

Bizonyára említettem már, hogy Legkisebb Ugrifülesünk viszonyát a partedlikkel az elmúlt több, mint két év során még szülői és nagyszülői összefogással sem sikerült megnyugtatóan rendeznünk. Minden nyakba akasztós törekvésünk zátonyra futott, lévén az Apróvad minimum úri huncutságnak, de leginkább kispolgári csökevénynek könyvelte el a partedlik, előkék és egyéb hívságok használatát.

Hogy ez a zsebre csapható műanyag készség bejönne-e neki, abban sem vagyok biztos, de nekem határozottan fekszik az ötlet. A konyharuhára, pelusra - felőlem akár - abroszra is rácsiptethető etetési, illetve mindenféle-fajta kézműveskedési és kuktálkodási segédeszköz ilyenkor, karácsonyra készülődvén bármelyik gyerekes családban élet- és ruhamentő lehet. Különösen akkor, ha több a háznál az önkéntes mézeskalács-díszítő segéderő, mint a gyerekméretben fellelhető kötények száma.

Forrás: Kipiis

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek konyha idea étkezés csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr452503898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása