Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Fa bálna

2010.12.13. 19:25 szuperapu

Nincs az a lurkó, akinek az íróasztalán mindig pedáns rend lenne, úgyhogy mindig jól jönnek azok a készségek, amik a tárolásban és rendszerezésben segédletet nyújtanak. Mint például az Eric Pfeiffer által tervezett fa bálna. Ami szinte mindent tárol: ceruzát, noteszt, mobiltelefont.

Ráadásul duplán környezettudatos: aki ilyen bálna mellett nő fel, az bizonyítottan és statisztikailag ritkábban lesz bálnavadász, másrészt újrahasznosított fából készül minden darab. Mégpedig régi gerendákból - az első széria egy michigan-i vasúti kocsiszín gerendájából -, kézi megmunkálással. Épp ezért nincs két teljesen egyforma az olajjal kezelt sorszámozott, és aláírt jószágok között.

Forrás: Utility Collective

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő gyerek iskola praktikus rend tárolás öko recycle kamasz gyerekszoba íróasztal csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr192513619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása