Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Vízipisztoly másképp

2010.12.13. 16:34 felhasznalo

Bár odakint tombolnak a mínuszok, és jelen helyzetben talán szentségtörésnek tűnhet vízipisztolyról posztolni, mert maximum a Fűrész idevágó jelenetét juttatja eszünkbe, azért mégis megteszem. Mert a másik oldalról, talán egy kicsit megidézi a nyarat, a meleget, a 40 fokot, a forró aszfalt felett remegő levegőt, és a kókadó növényeket-embereket.

Nálunk a gyerek pici kora óta hagyomány, hogyha beáll a nagy hőség, mindannyian feltöltjük a vízipisztolyainkat, és kinyomulunk a kertbe csatázni. Nagy röhögések és sikongatások közepette locsoljuk egymást csuromvizesre. Egyetlen hátulütője van a dolognak, hogy időről-időre újra kell tölteni a pisztolyokat. És mialatt újratöltesz, azalatt a többiek csatakosra lőnek.

A berlini Design Reaktor Garden Gunjával viszont bebetonozható a győzelem. Nem kell mást tenni, mint a pisztolyt a slagra szerelni, megnyitni a kerti csapot, és ráirányítani a család többi, izzadó tagjára a már vízipisztolynak nem is nevezhető víziágyút. Azért akad ennek is hátulütője: a behatárolt mozgástér. Hacsak nem valami ultrahosszú slag van otthon, és nincsenek az útban tereptárgyak. Na, jó, azért locsolásra is alkalmas lehet.

Forrás: Design Reaktor Berlin

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek szülő fürdés kert házimunka csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr312513108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása