Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Túlspirázott hazai

2010.12.16. 19:20 Cyr

Pedig milyen jó is az! Hétköznap reggelente például direkt fél órával korábban kelsz, hogy a csemete uzsis dobozába ízleteset, tutiegészségeset pakolj.  Tudom-tudom, ez a projekt normál körülmények között cirka öt perces tevékenységet kíván. Azonban ahhoz, hogy egyszerre megfelelj annak a nem csekély kihívásnak, hogy szeresse is a kölök amit csomagolsz és változatos is legyen a kaja - no, ahhoz kell még a maradék huszonöt perc.

A Yubo ugyan ezeket az értékes perceket nem adja vissza neked - azt lesheted -, viszont praktikus pofát ad az ügynek, bár némiképp túllihegve. Mert azért a pöpec kis dobozokba szortírozott uzsi folyamatos hűtését már én is annak tekintem. A táskára tehető, hatszáz féle, akár névvel is ellátható, egyedi címkéről már nem is beszélve. Persze, jogunkban áll ettől érezni magunkat bezzegszülőnek, de azért akadnak ennél kifinomultabb módszerek is. Igaz, időigényesebbek.

Forrás: Yubo

1 komment

Címkék: kiegészítő gyerek praktikus tárolás úton étkezés dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr662520055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vkorsi 2010.12.16. 20:58:55

nekem tetszik a doboz! :)
süti beállítások módosítása