Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Álomszuszék nyulak

2011.01.06. 08:17 szuperapu

Tudom, hogy még messze van a húsvét, de mivel 2011 a nyúl éve, ezért bátorkodom előhozakodni ezzel a kupac nyuszival. Egyébként is mardosna a lelkiismeret, ha nem tárnám a kedves internetező gyerekek elé minél előbb ezeket a pihe-puha, szőrös, golyófejű és álomszuszék nyulakat.

Sonja Elizabeth Ahlers kanadai hölgy kis teremtményei nemcsak, hogy egytől egyig egyediek, de megkockáztatom, hogy mindegyiknek külön egyénisége van. Persze az ezt tápláló tévképzetekre jelentősen rásegítenek a kiegészítők és a jól komponált képek. A tojásból előkandikáló csöppség még akár egy húsvéti képeslap is lehetne…

 Forrás: Sonja Ahlers

1 komment

Címkék: játék kreativ textil csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr582517041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MagyarZizzi (törölt) 2011.01.06. 11:41:28

Nagyon aranyosak! Nekem legjobban a fekete tetszik; van benne egy kis gothic-lolita stílus, nem? :-) A tojásba bújt példány pedig extracuki!
süti beállítások módosítása