Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Agyára ment a Barbie

2011.01.11. 20:00 Cyr

Valószínűleg áldhatom a jószerencsémet, hogy két lányom ellenére sem söpört el bennünket se Barbie-, sem pedig Bratz-őrület. Mi több, megálltunk 4-5 babánál, akik dobozok mélyén pihengetnek, szinte soha nem kerülnek az utamba. A rózsaszín korszak is lassacskán a végéhez közeleg, legalábbis Nagynagy már ritkán vevő rá, Kicsinagy pedig még terelhető.

Azonban a legvadabb rózsaszín hercegnős időszakukban sem vetemedtek volna ilyesmire a lányaim - legalábbis szívből remélem. Ugyanis ez a pudliba oltott Barbie-hercegnős tanulóasztal az összes tollával együtt ki tudna kergetni a világból. Szerintem az elkövetőnek tényleg agyára mehetett valami. Könyörgöm: melyik gyerek tud egy ilyennél tanulni?

Forrás: Etsy.com - DiCeysTreasures

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek asztal abszurdisztán gyerekszoba íróasztal kisbútor etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr312577293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása