Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kecsapos vámpír

2011.01.13. 16:27 zaphodbb

Felénk a virsli-evészet alap, a lányok leginkább kétféle vacsorát bírnak elképzelni: a virslit és a "sültsajtosat", így egyben mondva. Mindkettőhöz elengedhetetlen kellék a kecsap, természetesen, csak hogy véletlenül se keltsék az egészséges étkezésnek  még a látszatát sem.

Ők biztos örülnének ezeknek a mókás fejeknek, amiket a kecsapos és mustáros doboz kupakjának helyére kell tekerni és máris egy vámpír fogaiból csöpög a vér vagy épp egy zöld arc szájából a mustár, ami engem leginkább hányásra emlékeztet - nem hiába, a Spread Heads tarsolyából már láthattatok hasonlót itt a blogon, csak akkor tisztálkodás témában, ugye. Hogy a majonézhez mit találtak ki, arról jobb szeretnék nem tudni.

Forrás: The Spread Heads

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek konyha abszurdisztán étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr422579917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása