Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Címke-őrület

2011.01.14. 16:19 szuperapu

Nem olyan régi, de annál meghatározóbb élmény, hogy mindkét tündérhercegnőm erősen vonzódott a különböző plüssállatok különböző címkéihez. Külön meg kellett kérni a nagyszülőket és a rokonság ajándékozó kedvű tagjait, hogy ne távolítsák el ezeket a haszontalannak tűnő szövetdarabkákat, mert így jelentősen lecsökkentik a játékok élvezeti értékét.

Marleen Rameckers, a Snoozebaby alapítójának a kisfia is hasonlóképp viszonyult a témához, sőt olyannyira megnyugtatta a címkékkel való bíbelődés, hogy a szenvedélye átragadt a szüleire is, akik csak a címkék miatt vették meg  a játékokat. Vették volna, ha lettek volna. És mivel nem voltak, csináltak. Játékokat, babákat, pelenkázót, játszószőnyeget, pólyát. Amik a rengeteg címke nélkül is pofásak, de így meg ellenállhatatlanok, az arra fogékony célközönségnek.

Plusz pont, hogy Snoozebaby a környezetbarát és etikus termelés elkötelezett híve, ráadásul a bevételeikből a Banglades ivóvíz ellátását is támogatják.

 

Forrás: Snoozebaby

1 komment

Címkék: játék gyerek pelenkázás baba szőnyeg textil

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr212583103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mamazon · http://blog.mamazon.hu/ 2011.01.17. 22:07:06

Ismerek egy jó kis boltot, ahol ezt árulják :))
süti beállítások módosítása