Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Csokibogár

2011.01.18. 11:50 szuperapu

Nem véletlenül akadt meg a szemem a világhálót böngészve, a lentebb látható bogarakon. Az ízeltlábúak mindig is kedvenceim voltak, leginkább a funkcionális szépségük okán, s mi több, ez a lelkesedés még a lányaimra is ráragadt. Amit aztán jelentősen megtépáztak a szocializáció során a társaiktól és azok szüleiktől átvett - jórészt alaptalan - félelmek.

A magát hivatásos optimistának tartó tervező, Jordi Rabal koncepcióiban mindig van egy-két csavar. Minimum. S nincs ez másképp a végtelenül elegáns, csokoládé-szkarabeusz kollekció esetében sem. Sok mindent nem is lehet hozzáfűzni, talán csak annyit, hogy végre kaptam egy használható tippet az otthoni csokimikulás készlet hasznosítására, és a lányok szimpátiájának visszanyerésére.

Forrás: Jordi Rabal

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: design abszurdisztán étkezés tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr952589631

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csibor: Csokoládé. A Lángoló Gitárokon debütált az első klipünk 2011.01.18. 14:40:01

 Drága Hölgyek és Urak, itt a Csibor első klipje, amely a Lángoló Gitárokon debütált a nagyközönség előtt. Mégpedig egy interjú kiséretében, amelyből mindent megtudhatnak a klipről, kezit csókolom és nagy köszönet minden közreműködőnek a segítségért!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása