Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Skandináv minimál

2011.01.18. 19:52 Cyr

Váratlan vallomás következik, ritkán pötyögök le ilyesmit billentyűzeten, izzad is tőle a tenyerem rendesen: végre egyszer engem is lenyűgözött a minimál. A skandináv So-Ro designereit dicsérik az alábbi bölcsők, melyekben - bár fő céljuk valóban a funkcionalitás - annyi lágyság és elegancia van, hogy kénytelen vagyok fejet hajtani előttük.

Arról nem is beszélve, hogy gyanítom, oldalára fordítva még dohányzóasztalként is használható ez a bölcső, ha kinőtt belőle már a ded. Ez pedig már dupla funkció, amitől már a minimál kis jóindulattal lehetne mondjuk midimál. Ilyenformán pedig tényleg nem tiltja a vallásom, hogy akár szeressem is kicsikét, ha éppen jólesik.

Forrás: so-ro

Szólj hozzá!

Címkék: design baba bölcső kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr922593867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása