Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kicsit régi, kicsit új

2011.01.19. 20:32 Cyr

A Knú hatvanas évek-beli, stilizált hintalova után egy nyírfából és alumíniumból készült asztalt mutatunk Nektek. A retró hatás természetesen itt is tetten érhető, egy kicsit régi, egy kicsit új, amolyan gyerekkorunkat idéző, retrovista fíling.

A lekerekített élek és szélek  felhasználóbaráttá is teszik ezeket a bútorokat - hiszen valljuk be, a hatvanas-hetvenes évek óvodásait nem kényeztették el efféle hívságokkal, ők még saját kárukon tanultak. Persze az is igaz, hogy akkoriban nem volt ritka történés a hideg kés vagy a mirelit zöldborsó a homlokon. Mi tagadás, ezt azért nem sírom vissza.

 

Forrás: Knú

Szólj hozzá!

Címkék: retro design gyerek asztal szék kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr622593816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása