Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Easy Rider

2011.01.24. 11:41 szuperapu

Minden családban fellelhető - legalább nyomokban - azon konfliktusforrás, amikor szupermarket polcsorai között a kormányzó felnőtt és a kocsiban ülő kiskorú más-más beszerzési útvonalat tart követnivalónak. Ennek előfordulása rendszerint az édesség szekció környékén a leggyakoribb, és rendszerint a kiskorú vereségével végződik a vita. Nos, Jaebeom Jeong dél-koreai fémmunkás és járműtervező átalakított bevásárlókocsijával hozzásegíti a gyermekeket, hogy a fogyasztói társadalom önálló tagjaivá váljanak (legalább a pénztárig).

A leginkább trike-ra - háromkerekű chopperre - hajazó, kerékpárral keresztezett jármű biztos nemcsak az áruházi csokivadász kölkök szívét dobogtatja meg, bár az a képeken is látszik, hogy 150 centi fölött több, mint kényelmetlen a használata. Viszont szépen kidolgozott és funkcionális, és a biztonságos közlekedés jegyében még visszapillantó tükre is van. Mindezen pozitívumok ellenére nem hiszem, hogy bármelyik multi két kézzel kapna a lehetőség után, meg azért, hogy gyerekek cikázzanak polcok között.

 

Forrás: Stone 'n' Water

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek szülő jármű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr662609099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása