Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Fantázia Tours

2011.01.25. 17:35 szuperapu

Mindenki szeret/szeretne messzire utazni, távoli tájakat felfedezni, körbejárni a világot. Még felnőtt fejjel is elő előfordul, hogy messzire szállunk a fantázia szárnyán. Mielőtt álomba szenderülnek, a gyerekek gondolata is gyakran kalandozik el, s indul világkörüli útra. Ezeket a gondolatokat támogatják meg a My Bearded Pigeon térképmintás párnái.

Ráadásul ez a párnák nem csak térben, de időben is segítik az utazót, hiszen a 41 centis párnák levehető huzata régi, vintage térképekkel díszített. Vannak városrészletek: New York, Melbourne, Sydney, Boston, vannak földrészek, és szigetek. Mindenki választhat neki kedves úticélt, vagy akár többet is, aztán indulhat az utazás. De persze ezek a puha készségek dekorációnak sem utolsók…

Forrás: My Bearded Pigeon
 

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő alvás textil párna gyerekszoba dekor ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr942612884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása