Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Mosolypalacsinták

2011.01.25. 12:08 szuperapu

Ajánlottam már ezen a blogon mókás mintázatú palacsintasütőt a kedves internetező gyerekeknek. De most, hogy a téli depresszió kezd csúcsra járni - mielőtt átfordulna tavaszi fáradságba -, úgy érzem, megint rá kell tennünk a reggeli mókaadagra egy lapáttal. Illetve serpenyővel. Mert hatásosabb, ha a napkezdő kalóriaadagot mosolygás kíséretében visszük be a szervezetbe. Tehát kézenfekvő, hogy egy ilyen készséggel állítsuk elő a reggelit, egy-egy smiley-t rakva az ébresztő végére.

Forrás: JC Penney

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: kiegészítő gyerek szülő étkezés tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr742609207

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Polgár Teréz Eszter - HOGY VAGY? 2011.01.26. 13:57:36

Amerikai diákjaim, akiknek magyar nyelvet tanítok, legyenek bár fáradtak, éhesek, betegek, csakis jól, nagyon jól, remekül vannak, ha hogylétükről érdeklődöm. Újra és újra megbeszéljük ugyan, hogy nálunk a „Hogy vagy?” nem annak a barátságo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása