Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 59.

2011.01.26. 12:11 szuperapu

Adott egy kutya, egy macska meg egy illusztrátor. Ebből a konstellációból jó eséllyel képek születnek, olyanok is, amik felkérezkednek a gyerekszobák falára. Gemma Corell szabadúszó angol illusztrátor esetében szerencsénk van, kedves internetező gyerekek, mert a portfólióját tekintve mindig rajzol. És mindent. Ráadásul a stílusa annyira egyszerű és egyben lényegre törően beszédes, ami általában csak a gyerekrajzokra jellemző.

Ez a gyermeki látásmód a saját magáról alkotott - látott/látatott - képeken is kiütközik. Mert Gemma sokszor rajzolja saját magát, sokszor naplószerűen, és ezeken a rajzokon leginkább egy koravén gyerekként jelenik meg. Egy gyerektestbe zárt neurotikus felnőttként. Épp ezért ezek a képregényszerű, fanyar humorú rajzok szerintem bármelyik kamasz szobájának - filozófia tartalommal is megtölthető - ékei lehetnek.

A színes és vidám illusztrációi meg bárkinek vizuális örömforrásként szolgálhatnak…

Forrás: Gemma Correll

Szólj hozzá!

Címkék: kép gyerek művészet fal kamasz gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr552614975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása