Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kisszékek és kiskanalak

2011.01.27. 08:19 felhasznalo

Jó, az utóbbiak nem, csak úgy mondtam. De ha a kisszékek helyett kiskések lennének, most jól illene ide az A.E. Bizottság egyik száma. Itt viszont kisszékekről, puffokról és fotelekről lesz szó, mégpedig az olasz designszférából, a Promemoria tolmácsolásában.

Az 1988-ban, családi vállalkozásban alapított cég termékeit Romeo Sozzi tervezi, és pontosan azt nyújtják, amit az olasz designtól elvárunk: végtelen igényességet, minőségi alapanyagokat és kidolgozottságot, luxust és eleganciát és persze, némi játékosságot is. Szerintem a gyerekkollekciójukkal, a "World of Wonder"-rel sikerült mindezt megvalósítani, kár, hogy valószínűleg az áruk is jellemzően az átlagember számára megfizethetetlen kategóriát képviseli.

A kollekciót egyébként a XVIII. századi bútormanufaktúrák és a viktoriánus stílusú babaházak inspirálták, de ügyeltek arra, hogy a funkcionalitás és a praktikum semmiképp sem sérüljön. Én betenném a gyerekhez, ha lehetne. És Ti?

Forrás: Promemoria

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek luxus szék fotel gyerekszoba csecsebecse kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr512613506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása