Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 60.

2011.01.28. 12:28 szuperapu

A svéd Johan Thörnqvist egy csodálatos szemüvegen keresztül nézi a világot. Egy olyan okuláréval, amin keresztül a felnőttek olyasmit láthatnak, amit egyébként csak a gyerekek. És ezeket a titkokat - nem kis szerencsénkre - papírra is veti. Így mindenki láthatja, hogy milyen csodálatos kis világok rejtőznek körülöttünk, láthatjuk, hogy ki lakik a fügefa ágai között, láthatjuk, hogy egy egész lakótelep épült a használaton kívüli tűzcsapra, vagy épp a falikarra, és azt is, hogy kik sétáltatja a kutyáját a víz alatt.

És a tartalom egy igazán csodálatos formát alakít ki ezeken a képeken. A két világ közötti kontraszt úgy marad meg, hogy az a technikai különbözőségek okán sem tolakodó, sőt a monokróm rajzolt világ teljeséggel illeszkedik a fotókhoz. Zseniális! Minden gyerekszoba falára legalább egy ilyen printet, hogy soha ne felejtsék el a kölkök, hogy a világnak végtelen sok rétege van.

Forrás: Johan Thörnqvist

Szólj hozzá!

Címkék: művészet gyerekszoba képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr112620467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása