Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pedálos roadsterek

2011.01.31. 11:58 szuperapu

Voltak már itt a blogon pedálos, lábbal hajtható pléhjárgányok szép számmal, de én most ezeknek egy speciális szegmensét ajánlanám – leginkább a fiús apukák figyelmébe. Azért nekik, mert nem hiszem, hogy az anyukák körében létezne egy olyan markáns fogyasztói halmaz, akiknek szenvedélyes érdeklődése a 60-as évek amerikai automobiljai és a hot rodok iránt odáig fajulna, hogy ilyesmit venne a porontyának. Bár ki tudja…

A My Retro Baby kínálatában találtam ezeket a duplán retro csodákat, amik mellett nehéz lenne szó nélkül elmenni. A hatvanas évek - azóta is bebetonozott - státuszszimbólumainak számító Shelby GT 350-es és a tűzpiros Mustang is megdobogatja az ilyesmire fogékonyak szívét, de az eredetileg 1932-es, hot roddá átalakított Ford furgon az, ami mindent visz. Fekete fényezés, oldschool lángnyelvek, krómozott hűtőrács, fehérszegélyes gumik és vörösre fényezett felni: minden részletében dögös. És még csomagtartója is van. Ha ezzel nem lesz a kölök a játszóterek alfa hímje, akkor semmivel!

Forrás: My Retro Baby

3 komment

Címkék: retro design játék gyerek úton jármű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr612627349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nzoltan 2011.02.03. 13:04:33

Ilyen feketét szeretnék a gyerkőcnek karácsonyra. Vagy a sárga autómentő típust.

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2011.02.03. 13:35:26

@Nzoltan: De csak azért a gyerkőcnek, mert te nem férsz bele... ;)))
süti beállítások módosítása