Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Nyúlpárna

2011.02.01. 08:09 szuperapu

Utaltam már rá, hogy az idei, 2011-es év a Nyúl éve, és ez okból kifolyólag valószínűleg itt, ezen a blogon is sűrűbben találkozhatnak a kedves internetező gyerekek nyulas kiegészítőkkel és játékipari termékekkel. Ami nem csoda, hisz a tapsifüles a termékenység szimbóluma, és a gyermekvonalon alkotó designerek fantáziájára is termékenyebben hat, mint mondjuk, a patkány vagy a sárkány.

Az alábbi kiegészítő egyszerű mind az ötletet, mind a kivitelt tekintve, de nem is támaszthatunk túl nagy igényeket, vagy olyat, amit ne valósítana meg ez a nyúlpárna. Puha, selymes párna, aminek az alakja annak ellenére idézi meg a nyulat, hogy a szögletes standard alakon a rávarrt nyuszi fejen kívül semmit nem változtatott a tervező. Lehet díszpárna vagy kettő az egyben alvósálat is. Csak nehogy túlszaporodjanak.

Forrás: Culture Label

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek alvás textil párna gyerekszoba minimalista dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr392627331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása