Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Puzzle kanapék

2011.02.01. 16:03 szuperapu

A többfunkciós, játékként rendeltetésszerűen használható kanapé tárgykörét már én is boncolgattam itt a blogon, de hogy az igény nem ismer határokat - sem átvitt, sem a szó szoros értelmében -, arra a koreai Design Skin kínálata a legjobb példa. Ők szinte csak építőkockával keresztezett gyermekbútorokat gyártanak, és nem kis örömömre szolgál, hogy a legújabb trendhez igazodva van tetris kanapéjuk is.

De van tangram és donuts kirakósuk is. Persze, nem csak a rendrakással összekötött logikai játékok rejtőznek ezekben könnyen tisztítható műbőrborítású, rétegelt szivacs elemekben. A gyermeki fantázia segítségével szinte bármi lehet belőlük: kuckó, alagút, zöldséges stand, hintaló, fotel, akármi. Talán, a végtelen számú permutáció során, még akár kanapé is.

Forrás: Design Skin

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek praktikus puff gyerekszoba kisbútor ülőke építő kuckó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr232630635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása