Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Édes Tetris

2011.01.21. 12:23 szuperapu

Úgy látszik, a Tetris másodvirágzását éli. Vagy csak az ezen a játékon szocializálódó designereket most érte el a midlife crisis, meg az ezzel járó múltba révedés, ami jótékony hatással van a kreativitásukra. A végtelenül egyszerű fakockás feldolgozás után íme, egy hasonlóan bonyolult konstrukció. Ami akár zaphodbb kolleginának is eszébe juthatott volna valamely reggeli kávézás során, egy homlokra csapás kíséretében.

De ami késik, nem múlik. És mivel a cukor az agy elsődleges üzemanyaga, ezzel a Danil Zdorov által tervezett kockacukor Tertis-szel, vagy esetleg egy kis Tetrisezéssel felpörgetve, talán másoknak is ragyogó ötletei támadnak.

 

Forrás: Danil Zdorov

Szólj hozzá!

Címkék: retro design játék konyha étkezés csecsebecse tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr772595292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása