Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Miffy lámpa

2011.02.04. 08:14 szuperapu

Ha már nyúl, meg Nyúl éve, akkor nemhogy nem maradhat ki, de elsőként kellett volna említenünk Miffy-t, minden cukiságok ősanyját, a holland Dick Bruna, 1955-ös születésű kultikus nyusziját. Miffy az idők során kismillió formában öltött már testet, mindig megőrizve a megunhatatlanul – már-már semlegességig – egyszerű, gömbölyded formáját.

Jelen esetben lámpa formában ajánlanám a kedves internetező gyerekek figyelmébe. A fényerejét tekintve nem egy olvasólámpa - bár a 80 és 50 centiméteres méretét nézve nem is az asztali, hanem inkább az állólámpákkal illenék összevetni -, de hangulatvilágításnak jobbat nehezen találunk.

Forrás: MisterDesign

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek fény lámpa gyerekszoba dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr632636191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása